Coronavirus, stare de urgență extinsă în toată Japonia

Primul ministru japonez Shinzo Abe a extins pandemia coronavirusului în toată Japonia. Anterior, starea de urgență era limitată doar la Tokyo, Osaka și alte cinci prefecturi.  Acum  însă, după prezentarea unui studiu conform căruia virusul ar putea ucide până la 420 de mii de oameni în Japonia, autoritățile au decis să extindă blocarea.

OMS avertizează Europa: ”Încă în mijlocul furtunii”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.