Coronavirus, star din Broadway în terapie intensivă: medicii i-au amputat un picior din cauza infecției

Actorul canadian Nick Cordero, 41 de ani, a suferit amputația piciorului din cauza consecințelor infecției cu coronavirus, acest lucru a fost anunțat de soția lui  Amanda Kloots. Cordero, este internat la Centrul Medical Cedars-Sinai  în terapie intensivă de aproape 3 săptămâni. Infecția a contribuit la formarea cheagurilor de sânge la piciorul drept provocându-i probleme circulației și tensiunii.

Orientul Mijlociu: Ierusalim, ritualul „focului sacru” de Paștele ortodox la Sfântul Mormânt VIDEO

Medicii au fost nevoiți să intervină drastic pentru a opri și o hemoragie din intestin și pentru a evita deteriorarea situației fiind nevoiți să-i amputeze  piciorul drept. Intervenția, a explicat Kloots pe profilul său de Instagram, a reușit: „Operația a reușit dar  este încă slăbit”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.