Coronavirus, spitalele nu mai fac față: „cadavrele sunt îngrămădite pe podea”

Spitalele nu mai fac față: „cadavrele sunt îngrămădite pe podea”

În imaginile care au fost înregistrate într-un spital din Wuhan se văd  cadavrele acoperite cu pânză albă. Asistenții și alte persoane  sunt văzuți pășind în jurul corpurilor, care sunt acoperite de cearșafuri albe , într-un coridor plin de oameni aparent infectați cu coronavirus.

Personalul poartă costume de protecție cu tot corpul, în timp ce mai multe persoane așteaptă să fie vizitate sau să li se ofere un pat.  Videoclipul face a fost distribuit pe Weibo, o rețea de socializare din China, după ce a fost postat de o femeie care pretinde că este asistentă medicală la un spital din Wuhan, care a fost copleșit de criză.

Citește și Wuhan a fost denumit și ”zombieland”: oamenii leșină sau mor pe străzi / FOTO

Femeia a scris că personalul și pacienții au fost „blocați” de corpurile a trei pacienți, deoarece nimeni nu era disponibil să-i ridice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.