Coronavirus : “Spitalele din Bergamo sunt pline, oamenii mor acasă “

Primarul din Bergamo a confirmat cele declarate în ultimele zile : „Hiperinflamarea poate ucide chiar și persoanle sănătoase”

“Am făcut o cercetare – spune primarul din Bergamo – punând la dispoziție datele municipalității  cu datele din registrul deceselor, raportul este de la patru la unu: pentru fiecare persoană decedată cu diagnosticul de coronavirus sunt alți trei care nu se știu acest lucru și mor din cauza pneumoniei “.

Citește și Coronavirus, și astăzi Italia își plânge victimele : în 24 de ore au murit 651 de persoane

Potrivit presei italiene TgCom24,  în provincia Bergamo sunt 6216 infectați, dar numai bolnavilor cu afecțiuni grave și care ajung la spitalul le este făcut tamponul, ”Dar dacă aveți simptome, și respirați  nimeni nu vă va face analizele și nu veți fi introduși în statistici”.

În conferința de presă zilnică Franco Locatelli, președintele Consiliului Superior al Sănătății din Italia, a confirmat că într-un anumit sens există și cazuri de acest tip.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.