Coronavirus, Spania se gândește să prelungească starea de urgență până pe 21 iunie

Spania ar putea extinde urgența coronavirusului până pe 21 iunie. Acest lucru a declarat premierul Pedro Sanchez în cadrul unei conferințe video cu președinții regiunilor, subliniind că obiectivul este să învingă epidemia de coronavirus „o dată pentru totdeauna”, înainte de a ridica restricțiile de circulație a populației. În următoarele ore, Sanchez va prezenta propunerea Parlamentului.

Spania a înregistrat doar patru noi decese ieri, ceea ce a adus numărul de decese la 27.125 de la începutul epidemiei.

Gemenele onfalopago: surorile Carmen și Lupita știu că își vor petrece toată viața împreună și la propriu și la figurat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.