Coronavirus Spania: Sanchez vrea să impună blocarea până pe 9 mai

Primul ministru spaniol Pedro Sanchez dorește să extindă măsurile de blocare până la 9 mai: a anunțat-o la TV live, anunțând că va solicita parlamentului o prelungire de două săptămâni. Pentru a începe ridicarea restricțiilor, a spus el, infecțiile  trebuie să cadă, trebuie efectuate mai multe teste și trebuie organizate și implementate măsuri preventive în companii și în școli.

Coronavirus, aproximativ 37 de mii de cazuri în Rusia. Moscova, medicamente gratuite

În ultimele 24 de ore, numărul de decese a scăzut la 565 în Spania, dar numărul total a depășit 20.000.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.