Coronavirus, Spania redeschide frontierele în UE la 21 iunie

Spania își va redeschide granițele în alte țări ale UE la 21 iunie. Acest lucru a fost anunțat astăzi de premierul Pedro Sanchez, explicând că, începând de la această dată, carantina nu va fi necesară pentru cei care sosesc din țările europene. Singura excepție va fi Portugalia, cu care frontiera va rămâne închisă până la 1 iulie, la cererea guvernului de la Lisabona.

Vindecat de coronavirus, dar factura este de peste 1 milion de dolari

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.