Coronavirus, Spania prelungește starea de urgență alte două săptămâni

Guvernul spaniol condus de premierul Pedro Sanchez a decis extinderea stării de urgență cu încă două săptămâni, până pe 26 aprilie.

“Trebuie să reducem infecțiile. Avem nevoie de mai mult timp”, a spus Sánchez de la Moncloa, potrivit El Pais, explicând că guvernul pregătește un plan pentru redeschiderea progresivă a activităților care va fi aplicat pe baza progresului „epidemie. În acest sens, Comitetul Tehnic de Sănătate a asigurat  astăzi că intenționează să realizeze un studiu pentru a afla numărul real al persoanelor cu coronavirus din Spania și astfel să se stabilească măsurile care ar trebui să fie luate.

Coronavirus, Trump s-a răzgândit și interzice exportul de măști și mănuși

Autoritățile iberice de sănătate au raportat astăzi cel mai mic număr de decese pentru COVID-19 în ultimele opt zile: 809. Numărul total de decese a ajuns la 11.744, în timp ce noile cazuri   confirmate au fost 7.026, ceea ce duce numărul total la 124.736.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.