Coronavirus, Spania: peste 9 mii de medici și asistente au fost infectați

Peste 9.000 de medici și asistente din Spania au fost infectați cu coronavirus, a anunțat șeful de urgență al Ministerului Sănătății din Madrid, Fernando Simón, în conferința de presă zilnică despre evoluția epidemiei.

Citește și Coronavirus, Spania: numărul deceselor se apropie de 5000

Printre personalul din Guardia Civil  282   au rezultat pozitivi, în timp ce cazurile de infeții în forțele armate au ajuns la 172.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.