Coronavirus, Spania, peste 9 mii de decese și peste 100 de mii de cazuri

Spania depășește 100.000 de cazuri de Covid-19, cu 7.719 noi infecții confirmate într-o singură zi. Numărul epidemiei continuă să se agraveze, cu 864 de decese în ultimele 24 de ore, a cincea zi consecutivă în care cifra depășește 800. De la începutul epidemiei au murit 9.053 de persoane și 102.136 de infecții, conform datelor Ministerului Sănătății din Madrid.

Un lider mondial sfidează coronavirusul și spune că vodka și saunele vor proteja oamenii de infecție

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.