Coronavirus, Spania: peste 5.600 de decese, 832 în ultimele 24 de ore

Numărul de decese cauzate de epidemia de coronavirus din Spania a depășit 5.600, cu 832 de decese în ultimele 24 de ore. Numărul total de victime este de 5.690 din 72.248 infectați. Spania este a doua țară cea mai afectată din Europa, după Italia. Starea de urgență a fost impusă până cel puțin pe 12 aprilie.

Citește și Fără asigurare medicală, moare la numai la 19 ani: medicii i-au refuzat tratamentul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.