Coronavirus Spania, peste 10 mii de morți și depășește Italia în numărul de infecții

Peste 10 mii de decese și mai multe cazuri pozitive de coronavirus decât Italia. Este imaginea de urgență a coronavirusului din Spania, potrivit ediției online a El Pais. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 932 de decese, pentru un total de 10.935, conform datelor Ministerului Sănătății. Cazurile pozitive sunt 117.710, cele considerate vindecate sunt peste 30.000. În spital sunt peste 56.000 de oameni internați.

Conform datelor raportate de mass-media spaniolă, în Madrid, cea mai infectată zonă se numără  4.483 de morți din cele 10.935 confirmate de Ministerul Sănătății și 34.188 de cazuri din cele peste 117 mii în toată Spania.  El Pais subliniază că, în ultimele 24 de ore, la Madrid, au existat 308 de decese și 2.033 de cazuri noi de Covid-19.

La Madrid, s-a deschis o altă morgă temporară într-o clădire în construcție

Potrivit El Mundo, se studiază posibilitatea deschiderii unei a treia morgi temporară în structura patinoarului din municipalitatea Majadahonda. Proprietatea, cunoscută sub numele de La Nevera, a fost închisă publicului începând cu 13 martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.