Coronavirus, Spania: Parlamentul a decis blocajul până la 9 mai

Parlamentul spaniol a aprobat cererea guvernului de extindere a blocajului, din cauza coronavirusului, până la 9 mai. În planurile executive, unele restricții, în special privind libertatea copiilor de a ieși  vor fi reduse începând cu 27 aprilie, dar detaliile vor fi anunțate sâmbătă de autoritățile sanitare.

Cererea premierului Pedro Sanchez a fost adoptată cu 269 de voturi pentru, 60 împotrivă și 16 abțineri.

Șoc în Germania: 11.000 de păsări moarte, se teme o boală necunoscută

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.