Coronavirus, Spania: numărul deceselor se apropie de 5000

Numărul de decese în urma răspândirii coronavirusului revine să crească în Spania cu 769 de victime   în ultimele 24 de ore și astfel numărul total de decese a crescut la 4.858, scrie El Pais. Numărul infecțiilor a crecut 64.059 în timp ce 9.357 de persoane au fost considerate vindecate, a declarat Ministerul Sănătății spaniol.

Citește și Un tânăr doctor chinez a murit după 35 de zile consecutive de muncă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.