Coronavirus Spania, Madrid și Barcelona ies din blocaj

Toată Spania lasă în urmă faza zero a blocajului împotriva coronavirusului, iar la Madrid și Barcelona, ​​unde cele mai stricte măsuri erau încă în vigoare până acum, 11,7 milioane de oameni vor putea ieși din casă și vor putea sta la bar în aer liber, se vor putea întâlni cu rudele și prietenii până până la zece persoane simultan, iar  copiii își pot vedea din nou bunicii. Toate aceste lucruri se vor putea face doar în internul provinciei la mai mult de doi metri distanță sau cu masca la o distanță mai scurtă.

SUA: „Beijing blochează companiile aeriene americane”

În restul țării începe faza a doua, în care elevii unor clase se pot întoarce la școală, va avea loc redeschiderea parțială a centrelor comerciale și a hotelurilor, se vor deschide și sălile de sport, piscinele, cinematografele și muzeele. Se vor putea organiza nunți  (cu puțini oaspeți), partidele de vânătoare și pescuit. Cu toate acestea, pentru deplasările între regiuni, spaniolii vor trebui să aștepte faza a treia, care începe pe 8 iunie, dar nu în toată țara și va fi modulată în funcție de tendința infecțiilor.

Fotbalul? Meciurile Ligii vor fi reluate când întreaga țară va fi în faza a treia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.