Coronavirus, Spania interzice deplasarea: Soția premierului Sanchez pozitivă

Spania a înregistrat 1.500 de infecții , ajungând în total la 5.753. În schimb, morții au crescut la 136 , comparativ cu 121 de vineri. Spania este astfel cel de-al doilea stat european cel mai afectat de la Covid-19 după Italia.

Cinci zboruri ale companiei aeriene britanice Jet2, plecate din Regatul Unit către Malaga și Alicante, Spania, au fost trimise înapoi în mijlocul traseului în urma măsurilor luate de țară pentru a face față pandemiei. Prin urmare, compania aeriană low cost a decis să anuleze toate zborurile directe către Spania „cu efect imediat”.

Spania a interzis toate călătoriile care nu sunt de forță majoră , dar este permisă deplasarea la locul muncă și cumpărăturile. Acest lucru a fost decis de Consiliul de Miniștri convocat pentru a decreta starea de alarmă pentru urgența coronavirus anunțată de premierul Pedro Sanchez .

Citește și Coronavirus, psihoză și în Germania: supermarketurile luate cu asalt

Măsura va fi în vigoare cel puțin două săptămâni. Soția lui Sanchez , Begona Gomez , a testat pozitiv pentru noul virus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.