Coronavirus: Spania închide hotelurile și invită toți turiștii să părăsească țara

Coronavirus: Spania închide hotelurile și invită toți turiștii să părăsească țara Autoritățile spaniole au dispus ca toate hotelurile să fie închise până marți, 24 martie, pentru a face față urgenței coronavirusului, invitând turiștii să părăsească țara. Potrivit Metro mai multe hoteluri se vor transforma în spitale temporare.

Citește și Coronavirus în Italia, astăzi 475 de morți și 2.648 infectați: totalul cazurilor se ridică la 28.710

În prezent în Spania sunt 11.178 de cazuri de coronavirus iar numărul de decese a crescut la 491. Dintre aceștia, aproape toți cei pozitivi sunt rezidenți în capitala spaniolă, unde au avut loc jumătate din decese: 213.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram      

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.