Coronavirus, Spania: dramă la Madrid, un deces la fiecare 16 minute

Tragedie în Spania, unde cazurile deceselor din cauza coronavirusului au crescut cu 30% în doar 24 de ore. Cea mai gravă situație se înregistrează  la Madrid , unde, potrivit presei locale, o perosană moare la fiecare  16 minute . În capitală ar exista zeci de mii de cazuri de infecții.

Datele au fost lansate online de ziarul El Pais , dar, potrivit experților, bilanțul ar putea fi mult mai dramatic. Este imposibil, de fapt, să calculăm numărul exact de infecții  în capitala spaniolă, deoarece în acest moment numărul nu ține cont de persoanele care au murit în casă și cărora nu le-a fost efectuat un tampon și în structurile social-sanitare . Deosebit de problematică este situația în azilurile de bătrâni, care datorită vârstei avansate a oaspeților și a contactului strâns dintre aceștia și personal, cel puțin 20  au murit într-un azil din Monte Hermoso .

Citește și Coronavirus, OMS a prezis pandemia încă din septembrie 2019, dar nimeni nu i-a ascultat !

În toată țara, numărul morților a ajuns la 767, sau cu 30% mai mult decât în ​​ziua precedentă . Buletinul dramatic potrivit căruia Madrid înregistrează un deces la fiecare 16 minute aduce în mod dramatic Spania mai aproape de Iran, unde, potrivit surselor guvernamentale, decesele coronavirusului apar la fiecare 10 minute .

Infecțiile se înmulțesc și în restul lumii. În Germania , s-au înregistrat 2.800 de cazuri noi într-o singură zi. Panică și la New York: în orasul care nu doarme niciodată, persoanele pozitive  aproape că s0-au dublat în 24 de ore .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.