Coronavirus Spania: cadavrele mai multor bătrâni au fost descoperite abandonate în mai multe aziluri

Descoperire dramatică în mai multe cămine de bătrâni din Spania , unde au fost găsite cadavrele mai multor persoane în vârstă, decedați de câtva timp. După confirmarea informației de către Ministerul Apărării, sistemul judiciar spaniol a deschis o anchetă. Coronavirusul pune o presiune enormă asupra sistemului de sănătate spaniol , care trebuie să se confrunte cu o creștere a infecției exponențială. Bulanțul victimelor se înrăutățește în fiecare oră, iar pacientii din spitale sunt obligați să se întindă pe jos. Populația în vârstă este cea mai expusă riscului.

Citește și Coronavirus, 370 de mii de cazuri și 16 mii de decese în întreaga lume. Marea Britanie se închide, Spania în genunchi

În unele moduri, o situație similară cu cea italiană: chiar și în Spania , coronavirusul face multe victime.  Spitalele nu mai pot să facă față epidemiei. Între timp cadavrele a câtorva bătrâni au au fost găsite în mai multe azile.  Ministrul Apărării, Margarita Roblesa, a declarat că guvernul va fi “inflexibil privind modul în care sunt îngrijite persoanele în vârstă” în aceste instituții.

Cu toate acestea, în timp ce în Italia, focarele sunt limitate în special în trei regiuni, în Spania întreg teritoriu este afectat de Covid-19, iar situația s-ar putea agrava și mai mult.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.