Coronavirus, Spania: „Blocajul va dura 2 luni”

Ieșirea Spaniei din blocaj va dura două luni în toată țara și va fi „treptată, asimetrică și coordonată”. Acest lucru a fost anunțat de premierul Pedro Sanchez, prezentând așa-numita „desesacalada” și a prezis revenirea la „o nouă normalitate” până la sfârșitul lunii iunie. La finalul unei reuniuni a Consiliului de Miniștri, Sanchez a explicat că „nu va exista mobilitate între provincii și insule până la atingerea noului normal” și că activitățile permise vor fi „desfășurate doar în provincie sau pe insula unde trăiești ”.

Trump confundă Premiul Pulitzer cu Premiul Nobel și se justifică: „Era sarcasm”

“Ne vom recupera treptat – a subliniat el – în etape”, care vor fi patru, fiecare dintre acestea va dura două săptămâni. În Spania s-au înregistrat  210.000 de cazuri și 23.822 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.