Coronavirus Spania, bilanțul victimelor se agravează: aproape 30 de mii de infecții

Bilanțul infecțiilor și victimelor legate de coronavirus în Spania se agravează: datele indică o creștere exponențială a cazurilor pozitive.

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus în Spania este de aproape 30 de mii, în timp ce numărul deceselor a depășit 1.800. Acest lucru rezultă din numărul zilnic actualizat luni, 23 martie la 8:00 și publicat de ziarul spaniol El Pais .  2.575 de oameni au fost considerați  vindecați.

Citește și VIDEO / Un bărbat a încearcat să scape de carantina îmbrăcându-se într-un costum de T-rex

Potrivit aceeași sursă în țară sunt 29.909 infectați, în timp ce 1.813 persoane au decedat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.