Coronavirus, Spania a depășit China prin numărul de decese înregistrate: acum este a doua țară din lume după Italia

Spania a depășit China prin numărul de decese coronavirus înregistrate: acum este a doua țară din lume după Italia

Între marți, 24 martie și miercuri, 25 martie, 738 de persoane au murit în Spania din cauza coronavirusului, aducând astfel numărul total la 3.434. Acum Spania a depășit numărul de decese înregistrate oficial în China, 3.281 , și a devenit a doua țară din lume după Italia, unde au murit 6.820 de persoane.

Citește și Pandemia de coronavirus a pus Spania în genunchi: un patinoar folosit drept morgă

În total, persoanele  pozitive pentru coronavirus în Spania au ajuns la 47.610, cu 7.937 mai multe decât ieri: pacienții internați la terapie intensivă sunt 3.166.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.