Coronavirus, Spania a depășit 20 de mii de decese

Peste douăzeci de mii de oameni și-au pierdut viața în Spania în urma infecției cu coronavirus, a anunțat  Ministerul Sănătății din Madrid, explicând că 565 de persoane au au murit în  ultimele 24 de ore, aducând astfel numărul total de morți la 20.043.

„Dumnezeu este mai puternic decât virusul”: episcopul care a refuzat izolarea pentru a predica, a murit

În schimb, de la începutul epidemiei în Spania 191.726 de persoane au fost infectate și 74.662 au fost considerate vindecate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.