Coronavirus, Spania a depășit 10.000 de decese! 950 în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore alți 950 de pesoane au murit din cauza coronavirusului. Numărul total de decese a depășit 10 mii , mai precis până la ora acuală sunt 10.003 de victime.

În acst moment numărul persoanelor infectate a crescut la 110.238 , rapoartează autoritățile sanitare spaniole cu 8.102 mai multe în ultimele 24 de ore.

Coronavirus, OMS: „Un milion de cazuri Covid19 și 50 de mii de decese în zilele următoare”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.