Coronavirus, șoc la Napoli: sătul să aștepte rezultatul tamponului, un bărbat a scuipat medicii

I-a „ pedepsit ” pe asistenții medicali pentru că nu voia să-și aștepte rândul scuipându-i . Oroarea s-a petrecut la spitalul Cotugno din Napoli, scrie presa italienaă. Riscul este că bărbatul, care ar putea fi infectat și ar putea infecta și cei doi asistenți este mare. Cum de fapt cei doi asistenți se află în carantină, iar camera unde a avut loc episodul a fost evacuat și igienizat.

S-a întâmplat aseară în garnizoana care se confruntă cu urgența Coronavirus, cu asistență pentru pacienți 24 de ore din 24 de. Bărbatul care a atacat și personalul spitalului, a fost în camera în care se desfășoară Triajul și așteapta să fie supus tampon .

Citește și Inconștiența ucide! Fuge din carantină pentru a se întâlni cu o prostituată

Ieri, așa cum se întâmplă deseori, pacienții fără simptome semnificative au așteptat ca medicii și asistentele să se ocupe de alte patru cazuri grave care au ajuns cu ambulanțele. În timpul triajului pentru cazuri critice sosite la spital. , unul dintre cetățenii care așteptau a început să atace verbal medicul.

Bărbatul, un italian care se afla în compania unei femei, l-a atacat pe medic, încercând să-l lovească în timp ce o asistentă a intervenit pentru și apăra colegul. În acel moment, bărbatul i-a scuipat pe amândoi și a fugit. Autoritățile îl caută în continuare pe bărbat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.