Coronavirus: Slovenia a închis frontiera cu …bolovani !

Slovenia a închis granițele prin instalarea unor bolovani și controale din cauza de urgență coronavirus : accesul este acordat numai celor care au un certificat medical. Particularitatea controlului este însă că, în comparație cu alte țări, au fost amplasate blocuri de beton pentru a bloca drumurile .

Un adevărat zid din blocuri de beton pentru a împărți granița între Slovenia și Italia: urgența coronavirusului duce la controale stricte. Intrarea, controlată de forțele de ordine, este permisă numai cetățenilor sloveni sau deținătorilor unui permis de ședere permanent sau temporar. Anunțul instituțiilor a sosit miercuri seara, în aceeași zi în care Donald Trump anunța închiderea zborurilor din Europa iar premierul Conte închiderea unor activități comerciale italiene.

Citește și Coronavirus, Trump închide Statele Unite: „STOP călătoriilor în Europa timp de o lună”

Austria a impus de asemenea controale stricte la frontieră, dar fără bolovani. Verificările din Brenner sunt fără întrerupere și poliția oprește toate vehiculele care intră și ias.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.