Coronavirus, situație la limită: cadavre înghesuite în camerele goale dintr-un spital din Detroit FOTO

Coronavirusul continuă să facă victime  Statele Unite : sistemul de sănătate american nu poate ține pasul. Și după mormintele în masă din New York , noi teribile imagini vin din America: cadavrele închise în saci albi, îngrămădite în frigiderele din fața spitalului din Detroit din cauza lipsei de locuri din morgă sau așezate pe paturile din camerelor goale. Acestea sunt imaginile, publicate de CNN, care arată ce se întâmplă în interiorul Sinai Grace Hospital, unul dintre principalele spitale ale orașului care s-au confruntat cu noua pandemie de coronavirus. Fotografiile ar fi fost făcute de un operator al spitalului de urgență și – după cum au confirmat alți doi angajați – sunt un portret al ceea ce se întâmplă în spital de la începutul lunii aprilie.

cadavre

Una dintre surse a spus că una dintre camere folosită în principal  pentru dormit sau pentru studii , a fost transformată într-un depozit pentru cadavre deoarece personalul de la morgă nu lucrează noaptea și nu mai au locuri. În fața acestor imagini , purtătorul de cuvânt al spitalului, Brian Taylor, a declarat presei locale: „Pacienții care mor în spitalul nostru sunt tratați cu respect și demnitate ”.

Apocalipsa Ecuador, alte 800 de cadavre găsite de poliție abandonate în cutii pe marginea străzii

Între timp ieri , Statele Unite au raportat alte 1.509 de decese de coronavirus în 24 de ore  pentru un total de 23.529, potrivit numărului de la Universitatea Johns Hopkins. Statul New York, epicentrul epidemiei din Statele Unite, a depășit 10.000 de victime coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.