Coronavirus, situație dramatică în Italia: numărul deceselor a ajuns la 969 !

În Italia există 9.134 decese totale din cauza coronavirusului, cu o creștere față de ieri, de 969. Este cea mai mare creștere de la începutul urgenței. Joi, creșterea a fost de 662. Cifra a fost dezvăluită de Protecția Civilă.

Citește și În ciuda crizei coronavirusului, în țările asiatice mai există încă piețe umede în care se vând animale sălbatice

Numărul de decese cauzat de epidemia de coronavirus din Lombardia, cea mai afectată regiune, a crescut cu 541 de persoane într-o zi, la 5.402. Cifra crește brusc, comparativ cu 387 de morți de ieri. Numărul de cazuri din regiune a crescut cu 2.409 la 37.298. Joi au fost raportate 2.543 de infecții. Noile cazuri din Lombardia au determinat Italia să depășească China cu numărul total de infecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.