Coronavirus și imigrație, alarma OMS: „Pregătiți-vă pentru ce-i mai rău”

Epidemia de coronavirus a ajuns și în Africa, dar „numerele de infecții sunt încă mici”  – a comentat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus -. Desigur, ar putea exista cazuri nediagnosticate și am văzut cum virusul poate accelera.

Citește și Invaziile maimuțelor violente au împins India să construiască prima închisoare din lume pentru maimuțe delincvente

Așadar, cel mai bun sfat pe care îl pot da continentului meu este să se pregătească pentru ce-i mai rău și să se pregăteascp acum. Continentul meu trebuie să se trezească.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.