Coronavirus, și astăzi Italia își plânge victimele : în 24 de ore au murit 651 de persoane

Coronavirus în Italia: alte 651 de persoane au murit în ultimele douăzeci și patru de ore. Numărul deceselor totale s-a ridicat la 5476.

7.024 de persoane au fost declarate vindecate, cu 952 mai multe decât ieri. bilanțul a fost anunțat  de comisarul de urgență Angelo Borrelli   în timpul conferinței de presă la Protecția Civilă. Sunt 46.638 bolnavi, cu 3.957 mai mulți decât ieri. Numărul total de persoane infectate – inclusiv victime și vindecate – a ajuns la 59.138.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.