Coronavirus și alcool ca „leac”: farsa care ucide Iranul

Au crezut că alcoolul ar putea ajuta la vindecarea de coronavirus și au murit otrăviți. Povestea tristă vine din Iran, unde Covid-19 a ucis deja cel puțin 237, potrivit bilanțului oficial. Agenția oficială de știri Irna raportează că 20 de persoane moarte otrăvite în provincia Khuzestan și alte șapte în provincia Alborz. În Ahvaz au fost raportate 218 de cazuri de otrăvire.

Citește și Coronavirus, o speranță pentru un posibil remediu. Un medicament anti-artrită: starea pacienților gravi din Napoli s-a îmbunătățit în 24 de ore

Toată lumea a crezut în „zvonurile potrivit cărora consumul de alcool ar putea fi eficient în vindecarea” simptomelor Covid-19, spun surse din spital. Pentru multe dintre ele, metanolul a fost fatal. În Republica Islamică, comerțul și consumul de alcool este interzisă, dar în mass-media locală există adesea rapoarte ale persoanelor moarte otrăvite după ce au consumat alcool făcut în casă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.