Coronavirus, și-a tăiat limba pentru a opri infecția: sacrificiul nebun al unui indian

Un bărbat indian de 24 de ani și-a tăiat limba și a oferit-o divinităților în speranța că sacrificiul său va opri răspândirea infecției.

Inutil să negăm că  pandemia Covid-19 a generat anxietate și îngrijorare pentru toată lumea și este greu de acceptat ideea că până în prezent nu există o cură (sau un vaccin) eficient. Dar unii reacționează la această situație cu acte inconștiente, alții bazându-se total pe speranță și credință. Un bărbat indian de 24 de ani a făcut ambele, oferind un sacrificiu nebun pentru a opri epidemia.

Protagonistul acestei povești absurde se numește Vivek Sharma și locuiește în Madhya Pradesh în India. Sâmbătă și-a petrecut timpul cu fratele lui și i-a spus că va merge să se roage în templul Kali Mata (Divinitatea Mamei) din Suigam. După câteva ore fratele lui Vivek, când a văzut că nu se mei întoarce l-a sunat la telefon iar de la celălalt capăt i-a răspuns un preot al templului și l-a avertizat că fratele lui a fost găsit într-o baltă de sânge. Vivek își tăiase limba   și i-a oferit-o cadou zeiței Kali Mata pentru a opri epidemia.

Tânărul a fost dus de urgență la spital  unde medicii vor încerca să-i coase limba la loc. Poliția a refuzat să comenteze incidentul: „Abia după o anchetă completă, vom putea cunoaște motivele acestui gest”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.