Coronavirus, și-a făcut o fotografie înainte și după o lună în terapie intensivă: diferența este înfricoșătoare  

În aceste luni de Coronavirus am auzit și am citit atât de des despre miile de pacienți obligați să petreacă săptămâni în terapia intensivă din spitale, care intubați… care nu, care au reușit să învingă virusul killer și care nu. Dar parcă acele momente nu ne face pe deplin conștienți de consecințele fizice și mentale grave ale bolii asupra oamenilor. Fotografia postată de Mike Schultz, un asistent  în vârstă de 43 de ani din San Francisco, California, care a contractat-o ​​pe Covid-19 și a fost obligat să stea intubat în terapia intensivă face înconjurul lumii și este cu adevărat impresionant. Fotografia a fost publicată pe contul său de Instagram

Schultz

De fapt, bărbatul a publicat un colaj cu două imagini despre el  : una făcută înainte de a se îmbolnăvi de Coronavirus și una după o lună și jumătate de spitalizare, din care patru săptămâni petrecute intubat în terapie intensivă. „Am vrut să le arăt tuturor – a scris Schultz în titlul postării sale – cât de rău poate fi să stai 6 săptămâni cu un ventilator pulmonar sau intubat. Pneumonia cauzată de Covid mi-a redus mult capacitatea de respirație. Mai mult de 8 săptămâni am fost departe de familie și prieteni. În fiecare zi am încercat să mă însănătoșesc. Voi reveni la viața mea obișnuită într-un mod mai sănătos, de această dată. Și aș putea chiar să mă întorc pe cardio ”.

Epidemia de coronavirus care sperie China: presupusa mutație a virusului și consecințele asupra pacienților

Înainte de a contracta Coronavirus, asistentul – un pasionat de body building – a avut un ton muscular foarte vizibil. În cea de-a doua fotografie, însă, se vede clar că o mare parte din masa corpului său a fost aspirată literalmente de Covid. Înainte cântărea 86 de kilograme, iar la  ieșirea din terapia intensivă,  63 de kilograme.  Schultz a mai spus că nu suferea de nicio altă boală și crede că a contractat Coronavirusul în timpul unei petreceri la Miami în martie. Cel mult 38 de oameni care au luat parte la acea petrecere s-au îmbolnăvit: trei au murit.

Sursa Instagram 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.