Coronavirus, Serbia închide școlile până la sfârșitul anului

Serbia declară starea de urgență și închiderea școlilor până la sfârșitul anului școlar din cauza coronavirusului. Președintele națiunii, Aleksandar Vucic, a anunțat decezia într-o conferință de presă duminică 15 martie. Președintele sârb a acordat atenție momentului de gravitate pentru țară și a informat cetățenii cu privire la noile măsuri restrictive.

 „Stimați cetățeni, Serbia este astăzi în război astăzi împotriva unui inamic invizibil, dar periculos, pe care țara noastră trebuie să-l învingă. Este o luptă pentru părinții, bătrânii noștri, dar și pentru viitorul Serbiei. Părinții noștri au construit tot ce avem în națiunea noastră, ei sunt în pericol acum și trebuie să facem totul pentru a-i ajuta”.

Citește și Urină de vacă împotriva coronavirusului: ritualul șoc din India

Acestea sunt cuvintele premierului, care a declarat atunci stare de urgență. Ulterior, președintele a anunțat închiderea școlilor până la sfârșitul anului școlar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.