Coronavirus, șeful sectei coreene Shincheonji cere scuze

Liderul sectei sud-coreene din centrul răspândirii infecției cu coronavirus în țara asiatică și-a cerut scuze public, în lacrimi. Comunitatea pe care o conduce este conectată la peste jumătate din cazuri (mai mult de 4 mii) din Coreea de Sud, relatează agenția AFP.

Citește și Coronavirus, peste 3.000 de decese la nivel mondial: infecții prezente în 65 de țări

“Aș dori să prezint scuzele mele sincere membrilor Bisericii lui Hristos din Shincheonji”, a spus el cu o voce tremurândă, “deși nu a fost intenționat, multe persoane au fost infectate” de noul coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.