Coronavirus, secretar al Națiunilor Unite: „Risc global de recesiune”

Coronavirusul “infectează economia globală”, iar pandemia creează un “risc real și tot mai mare de recesiune globală”. Acest lucru a fost declarat de secretarul general al Națiunilor Unite, Antonio Guterres.

Citește și Coronavirus, profeția lui Bill Gates: „Nu războaiele ne vor ucide, ci virușii. Nu suntem pregătiți”

“Nicio țară nu poate ține piept situației de urgență pe cont propriu. Guvernele trebuie să coopereze pentru a reînvia economiile, a extinde investițiile publice, a promova comerțul și a asigura sprijin pentru oameni și comunități”, a declarat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.