Coronavirus, Seattle este primul oraș american care a închis școlile

Seattle este primul oraș american care a închis toate școlile publice pentru pandemia coronavirusului. Închiderea va dura cel puțin două săptămâni.

Citește și Organizația Mondială a Sănătății declară oficial pandemie de coronavirus: „Cazurile și țările afectate vor crește”

Decizia a fost luată după descoperirea primului caz de covid-19 într-unul dintre institute. Primarul Capitalei Washington DC a declarat starea de urgență după ce cel puțin 10 persoane au fost găsite pozitive la coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.