Coronavirus, scriitorul Luis Sepulveda a murit: avea 70 de ani

Scriitorul chilian Luis Sepulveda  a murit la vârsta de 70 de ani după ce s-a luptat săptămâni întregi cu coronavirusul. Știrea a fost lansată de ziarul spaniol El Pais . Spitalizarea lui Sepùlveda a avut loc pe 1 martie 2020, după ce a acuzat simptomele tipice ale infecției iar medicii l-au supus analizelor. După 11 zile, starea lui nu s-a îmbunătățit și a intrat în comă

La sfârșitul lunii februarie, Sepulveda a fost pozitiv pentru coronavirus și a fost internată în Oviedo. Chiar dacă în ultimele săptămâni, au circulat mai multe știri false despre sănătatea sa, iată că acum că s-a anunțat vestea cea tristă.

Coronavirus: Scriitorul chilian Luis Sepùlveda a intrat în comă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.