Coronavirus, Scoția închide pentru încă trei săptămâni

Măsurile de blocare se prelungesc în Scoția pentru a face față epidemiei de coronavirus și vor continua cel puțin încă trei săptămâni. Acest lucru a fost confirmat de primul ministru Nicola Sturgeon, care a adăugat că pentru prima săptămână numărul de decese prin coronavirus  a scăzut de la începutul pandemiei, la 523 de la 658 de săptămâna trecută.

Oamenii de știință din laboratorul Los Alamos au identificat o tulpină de coronavirus mai contagioasă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.