Coronavirus: Sătenii dintr-un sat din India sunt obligați să se auto-izoleze în copaci

Sătenii dintr-un sat din India se urcă la copaci pentru a se auto-izola deoarece nu au  suficient spațiu în casele lor. Șapte persoane care s-au întors în districtul Purulia din Bengala de Vest din Chennai li s-a impus să se izoleze timp de 14 zile. Persoanele și-au construit  platforme și a mutat paturile printre  ramurile copacilor, pentru a-și ține familiile și vecinii în siguranță. Vor rămâne în copaci toată perioada  carantinei, relatează Mirror.

Primul ministru indian Narendra Modi a impus celor 1,3 miliarde de oameni să rămână închiși în case în încercarea de a reduce răspândirea virusului. Până la acestă oră India a raportat 979 de cazuri și 25 de decese.

Situația sistemului sănătății din India este îngrijorătoare. Spitalele duc lipsă de provizii, de la echipament de protecție personală pentru a proteja medicii până la paturi de terapie intensivă și ventilatoare pentru  cei cu probleme respiratorii grave.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.