Coronavirus, sanctuarul din Lourdes se închide

Coronavirus, sanctuarul din Lourdes se închide

“Pentru prima dată în istoria sa, sanctuarul din Lourdes se va închide pentru ceva timp.” Acest lucru a fost anunțat de rectorul de la Lourdes, sanctuarul marian din Pirineii francezi, Monseniorul Olivier Ribadeau Dumas, în urma măsurilor adoptate și în Franța pentru stoparea infecției cu coronavirus.

Citește și Coronavirus Franța: sute de persoane au luat cu asalt gările din capitală

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.