Coronavirus, Sanctuarul din Lourdes închide porțile de teama coronavirusului

Frica de Coronavirus ajunge și la Lourdes. Locul sacru unde sute de credincioși merg în pelerinaj cerând binecuvântări și vindecări își închide parțial porțile de frica infecțiilor. Sanctuarul din Franța a decis să interzică credincioșilor să intre în bazine, după o măsură guvernamentală.

Ministrul francez al sănătății a interzis toate întrunirile publice cu peste 5.000 de oameni, așa că autoritățile sanctuarului au trebuit să se adapteze imediat ultimelor dispoziții. „Până în prezent vom continua primirea atât a grupurilor, cât și a persoanelor. Dar, ca măsură de precauție, piscinele au fost închise până la o nouă notificare ».

Citește și „Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

Sezonul marilor pelerinaje va debuta duminică 5 aprilie. „Vom adapta toate măsurile în funcție de evoluția situației pe care le vom primi de la Ministerul Sănătății”. Deși pelerinajele nu se opresc, toți credincioșii vor fi monitorizați pentru a evita o epidemie.

De la Lourdes fac cunoscut faptul că au toate materialele de protecție pentru a face față infecțiilor, au invitat și pelerinii să aibă încredere și să nu înceteze rugăciunile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.