Coronavirus, Sanchez anunță ieșirea armatei împotriva pandemiei din Spania

Primul ministru spaniol Pedro Sanchez a anunțat că va trimite armata împotriva pandemiei coronavirusului.  Numerele de infecție în Peninsula Iberică cresc într – un ritm amețitor: în ultimele trei zile au fost peste 20 de mii de cazuri noi si peste 400 mii pozitivi în întreaga țară .

Zaragoza devine primul oraș spaniol care a implementat o patrulă de control al carantinei: o echipă de 12 persoane care efectuează vizite la domiciliu pentru a se asigura că oamenii respectă reglementările guvernamentale.

Coșmarul Ebola revine în Congo: cel puțin 100 de persoane infectate și 43 de morți

În capitala regională a Aragon , cazurile au crescut semnificativ în ultimele săptămâni. Rata de infecție în ultimile 14 zile a ajuns acum de 441 la 100.000 de persoane , conform celor mai recente date ale Ministerului Sănătății spaniol.

„Trebuie să coordonăm măsurile de combatere a Covid-19, pornind de la porturi și aeroporturi și să consolidăm cercetarea europeană privind tratamentele și vaccinurile”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.