Coronavirus: s-a inventat un plasture care detectează imediat dacă aveți Covid-19

Cea mai recentă invenție care s-ar putea dovedi decisivă în lupta împotriva epidemiei Coronavirus provine din SUA. Cercetătorii americani au dezvoltat un plasture care ar putea detecta prezența Covid-19 în timp real înainte de apariția simptomelor.

Cercetătorii au inventat un plasture de dimensiunea unui timbru, moale și flexibil și echipat cu senzori pentru a măsura factorii asociați cu începutul bolii și care este plasat la baza gâtului. „Dispozitivul transmite datele către un server privat unde algoritmii creează rezumate grafice care pot fi analizate de către profesioniștii din domeniul sănătății.

Coronavirus, teza conspirației: „Totul era pregătit pentru implantarea microcipurilor, Bill Gates știa totul”

„Primele semne ale unei infecții cu Coronavirus sunt febra, tuse și dificultăți de respirație – continuă expertul – Dispozitivul nostru se află într-o poziție extrem de favorabilă pentru a măsura ritmul respirator. Plasturele  a fost inventat pentru a ajuta specialiștii din domeniul sănătății să monitorizeze pacienții atât în  spital cât și la domiciliu, permițând supravegherea pacientului fără a pune în pericol personalul medical.

Mai mult, diagnosticul la timp ar permite izolarea unei persoane afectate de Covid-19 în timp real, împiedicând astfel ca infecția să se răspândească rapid.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.