Coronavirus Rusia, peste 80 de mii de cazuri: aproape 750 de decese

Autoritățile ruse au anunțat că numărul infecțiilor cu coronavirus a depășit 80.000, cu aproape 750 de decese. Datele oficiale raportate de agenția Sputnik raportează că în prezent sunt 80.949 de cazuri de Covid-19 în Rusia, cu 6.361 de cazuri noi înregistrate începând de sâmbătă. Numărul deceselor este de 750 de morți, dintre care 66 noi decese , comparativ cu bilanțul anterior.

Focarul s-a răspândit acum în 83 de regiuni ale țării, Moscova fiind cea mai afectată zonă.

Marea Britanie lasă persoanele cu dizabilități fără mâncare și medicamente

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.