Coronavirus, Rusia: ”Nu există niciun motiv pentru o stare de urgență”

Rusia nu a luat încă decizii cu privire la introducerea unei stări de urgență pentru a conține infecția de la Covid-19, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a spus că “nu sunt date alternative” în acest moment pentru consultarea populară din 22 aprilie convocată pentru a supune modificărilor Constituției judecății alegătorilor.

Citește și VIDEO / O educatoare a găsit un mod genial de a le arăta elevilor ei importanța spălatului pe mâni

“Nu există idei, nu există niciun motiv, nici o decizie în acest sens”, a răspuns Peskov la o întrebare din partea presei privind posibilitatea unei introduceri a stării de urgență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.