Coronavirus, Rusia: alte 53 de noi cazuri, în total 306

Rusia a înregistrat alte 53 de noi cazuri de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore, actualizând bilanțul total la 306 de persoane infectate, au declarat Centrul de răspuns al coronavirusului rus   într-o declarație citată de agențiile locale.

Citește și Filozoful Slavoj Zizek: „Coronavirus este moartea capitalismului și o oportunitate de a reinventa societatea”

Șase cazuri noi sunt din Moscova, alte 17 regiuna capitalei. De la începutul epidemiei au mai fost spitalizate alte 16 persoane: trei dintre acestea sunt de naționalitate străină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.