Coronavirus, Rusia a închis granițele cu China

Rusia a decis să își închidă granițele cu China din cauza epidemiei de coronavirus. Prim-ministrul rus Mikhail Mishustin a semnat un ordin de închidere a frontierei din Extremul Orient pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, raportează Tass și Russia Today

Virusul a ajuns și în India și Filipine.  Primul caz de infecție cu coronavirus  în Filipine. Ministrul Sănătății, Francisco Duque III, a declarat, în cadrul conferinței de presă, că pacientul este o femeie chineză de 38 de ani din Wuhan, care a ajuns în Manila pe 21 ianuarie prin Hong Kong și acum este internată, scrie CNN. Caz infecție cu coronavirus  și în India. Ministerul Sănătății din India a confirmat că un  student de la Universitatea Wuhan care s-a întors la Kerala a rezultat pozitiv pentru virus.

Citește și Un tată își scutură fiul în vârstă de 11 săptămâni și îl ucide: „O putere similară cu cea a unui accident de mașină”

Studentul este în carantină în spital, iar starea lui este stabilă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.