Coronavirus, Rouhani confirmă redeschiderea moscheilor din Iran: „de mâine”

Președintele iranian, Hassan Rouhani, a confirmat că mâine, luni 4 mai, moscheile care au fost închise pentru a combate infecția cu Coronavirus vor fi redeschise în diferite părți ale țării Lăcașurile de cult din Iran au fost închise la începutul lunii martie, dar datele infecțiilor sunt încurajatoare. Coronavirusul a infectat peste 96 de mii de cetățeni iranieni, dar sâmbătă țara a înregistrat cel mai mic număr de pozitivi de la 10 martie.

Un avion militar s-a prăbușit în Bolivia, toți pasagerii la bord au murit

Rouhani promite să redeschidă moscheile din județele cu cele mai mici riscuri . Dar planul de relaxare a restricțiilor  din Teheran nu se oprește aici, Guvernul intenționează să redeschidă școlile încă din 16 mai.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.