Coronavirus, revolte în diferite închisori din Italia: șase morți, doi agenți luați ostatici în Pavia

A explodat furia deținuților în mai multe închisori din Italia din cauza vizitelor blocate cu membrii familiei. Revolte și în Milano, Alessandria, Napoli, Palermo și Frosinone. În Foggia, prizonierii au provocat un incendiu.

Suspendarea vizitelor pentru urgența coronavirus a declanșat revolta prizonierilor din diverse închisori din Italia. Până în prezent, sunt șase victime, inclusiv trei în Modena, unde alte patru persoane au fost internate în terapie intensivă.

Ciitește și Coronavirus, un medic din Bergamo: «Trebuie să alegem pe cine să tratăm și pe cine nu, ca în război»

În Pavia, doi agenți au fost răpiți iar deținuții au furat cheile celulelor, eliberând alți zeci de prizonieri. În Foggia, zeci de prizonieri au evadat dar au fost prinși imediat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.